Grote maten heren kostuums bij Mister Big 3XL-6XL

Grote maten Heren kostuums kopen

Iedereen wil er goed uitzien, datzelfde geldt voor heren met een maatje meer. Zo wordt u nog wel eens uitgenodigd op een formeel feest, of heeft u een belangrijke positie op uw werk met veel belangrijke cliënten waarbij u er op en top uit wil zien. Zo moet uw kleding dus niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar moet u er ook goed verzorgd uitzien. Mister Big heeft hiervoor de perfecte oplossing! Wij hebben namelijk een mooi assortiment aan verschillende stijlvolle grote maten heren kostuums die u er op uw best uit laten zien! Heeft u interesse in een bepaalde stijl? Twijfel niet en bel MisterBig vandaag nog!

Onze kostuums kunnen niet besteld worden via de website. Hier hebben wij voor gekozen omdat het regelmatig voorkomt dat een man een andere maat voor zijn colbert nodig heeft dan voor zijn pantalon. In onze winkel in Veldhoven hebben wij een groot assortiment met stijlvolle grote maten heren kostuums en kunnen wij u helpen met het vinden van de perfecte maat in de juiste kleur voor u. Onze kostuums zijn allemaal single-breasted en verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals Navy blauw, lichtgrijs, zwart of Tonic grijs. Alle kostuums zijn van een hoge kwaliteit stof en gaan lang mee waardoor zij duurzaam zijn voor het milieu, maar ook voor uw rekening. Wilt u nog langer genieten van deze mooie stijlvolle grote maten heren kostuums? Dan raden wij u aan om ze naar de stomerij te brengen. Zij kunnen daar uw kostuum met de juiste zorg schoonmaken, waardoor u deze weer helemaal fris in uw kast kunt hangen.

 

Grote maten kostuums heren naar ieders wens

Wanneer u onze website bezoekt en rondkijkt bij de grote maten kostuums heren zal u zien dat wij deze verkopen in verschillende stijlen. Zo kunt u ervoor kiezen om een frisse Navy blue kostuum te kopen, maar is het ook mogelijk om juist voor een grijze tint te gaan. Welke stijl u ook kiest, u wordt gegarandeerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding die wij u kunnen bieden! Mister Big verkoopt namelijk de heerlijke pakken va V&H. Dit merk gebruikt een hoge kwaliteit stof die niet alleen stevig zijn, maar u er geweldig uit laten zien! De kostuums gaan lang mee, wat ze extra duurzaam maakt. We weten natuurlijk dat de meeste mannen niet elke dag grote maten kostuums heren dragen, maar dat zij deze juist aantrekken bij een formele gelegenheid. Daarom zijn al onze kostuums tijdloos. Zo zou u uw pak over één, maar ook over drie jaar nog zonder problemen kunnen dragen.

In onze winkel in Veldhoven verkopen wij een grote rang aan maten en een groot assortiment aan verschillende kleuren. Ook helpen we u graag bij het vinden van de juiste maat. Een navy blue kostuum is perfect voor allerlei gelegenheden, van feestjes tot aan vergaderingen. Een zwart kostuum is daarentegen juist wat serieuzer en ideaal voor de wintermaanden. Onze groten maten kostuums heren zien er professioneel uit en zitten lekker in elke maat!

 

Grote maten heren pakken bij Mister Big!

Kinderen, vrouwen, mannen, mannen met een maatje meer, iedereen heeft het recht er goed uit te zien. Om deze reden heeft Mister Big besloten grote maten heren pakken te verkopen in verschillende kleuren. Deze pakken zijn afkomstig van het merk V&H en hebben de perfect matchende kleuren per kostuum. Pakken worden tegenwoordig steeds vaker gedragen op zowel de werkvloer als op feestjes of in het dagelijks leven. Wij willen dat u bij ons een groot aanbod heeft om uit te kiezen zodat u een pak heeft voor elke gelegenheid.

Wat niet elke man weet, is dat een single-breasted colbert een van de beste kledingstukken is die hij kan hebben! Het wordt ook wel de “little black dress” van de mannenwereld genoemd. Al onze grote maten heren pakken zijn single-breasted en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen uit Tonic grijs, maar ook Navy blauw.

Onze kostuums gaan lang mee met de juiste verzorging. Ze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit stof, zijn duurzaam, tijdloos en zijn ook nog eens goed voor de portemonnee. Heeft u interesse in één van onze mooie grote maten heren pakken? Kom dan gezellig even langs bij onze winkel in Veldhoven. Online kan het lastig zijn de juiste maat in te schatten en heeft u vaak ook nog eens een andere maat pantalon nodig dan uw colbert, daarom bieden wij deze pakken alleen aan in onze fysieke winkel. Daar kan ons personeel u ook gelijk helpen om ervoor te zorgen dat u tevreden naar huis gaat met een passend kostuum.

 

Heren pakken in grote maten kopen bij Mister Big

Wij zijn niet de enige winkel die grote maten kleding aanbieden, maar wij zijn wel de enige die ook stijlvolle heren pakken in grote maten aanbieden. Bij Mister Big vinden wij dat u het recht heeft op kwalitatief goede kleding om er op en top uit te zien, ongeacht uw kledingmaat! Daarom bieden wij een mooie collectie aan heren pakken aan van het merk V&H.

U kunt een kijkje nemen bij deze pakken op onze website, maar daar kunt u ze echter niet bestellen. Veel heren hebben namelijk verschillende maten voor hun colberts en hun pantalons. Omdat dit online lastig aan te geven is, helpen wij u juist graag in de winkel. Zo krijgt u professioneel advies van onze medewerkers en gaat u met de perfecte outfit naar huis. Mocht u toevallig meer dan €200 uitgeven tijdens uw bezoek? Dan krijgt u er een gratis T-shirt bij die goed onder een overhemd past. Kom gerust langs bij onze winkel in Veldhoven en wij helpen u graag verder met vrijblijvend advies. Heeft u een speciale gelegenheid? Dan vinden wij daarvoor het best passende kostuum! Onze heren pakken in grote maten verkopen wij in de kleuren zwart, lichtgrijs, Tonic grijs en Navy blauw.

 

Belangrijk

Als u interesse heeft in onze pakken, Kom dan naar onze winkel in Veldhoven, Nederland. Kostuums zijn niet online te koop omdat Colbert en Pantalon vaak niet dezelfde maat hebben. Daarom alleen verkrijgbaar in onze winkel.  Kijk hier voor onze winkelopeningstijden