• Home page banner

Grote maten herenkleding kopen doet u bij Mister Big!

Wij heten u graag welkom hier bij Mister Big! Voor heren met een maatje meer is het vaak niet zo voor de hand liggend om kledingstukken in huis te halen die perfect aan de verwachtingen weten te voldoen, in tegendeel. Hier bij Mister Big willen we daar graag verandering in brengen. Wij hebben er dan ook voor gekozen om een assortiment met grote maten herenkleding samen te stellen die haar gelijke niet kent. Of u nu op zoek bent naar een mooie T-shirt, u graag enkele nieuwe broeken wenst aan te kopen of u op zoek bent naar accessoires zoals een mooie riem, het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer u er voor kiest om uw aankopen te doen hier bij Mister Big!

 

 

Ruim assortiment aan grote maten herenkleding

Wanneer u graag nieuwe kledingstukken wenst in huis te halen spreekt het voor zich dat u graag een keuze zult willen kunnen maken uit een zo groot mogelijk aantal mogelijkheden. Dat is hier bij Mister Big geen enkel probleem. Wij hebben voor onze klanten namelijk een aanbod samengesteld bestaande uit de leukste kledingstukken die er niet alleen mooi uitzien, maar bovendien ook nog eens zeer kwalitatief zijn. Daar komt bij dat de grote maten herenkleding van Mister Big steeds in huis kan worden gehaald tegen een uitermate scherpe prijs. De verzending van uw bestelling is vanaf een bedrag van minimaal €35 in ieder geval helemaal gratis.

 

 

Mister Big bezoeken in Veldhoven

Lang niet iedereen zit er uiteraard op te wachten om zijn kledingstukken te bestellen bij een webwinkel. Wij van Mister Big vinden het steeds belangrijk dat we zo optimaal mogelijk tegemoet kunnen komen aan de wensen van al onze klanten. Omwille van deze reden hebben we er dan ook voor gekozen om naast onze webwinkel ook een fysieke winkel in het leven te roepen. Bent u op zoek naar grote maten herenkleding en wilt u een keuze kunnen maken uit het ruime assortiment van Mister Big, maar dan wel in een echt fysieke winkel? Twijfel in dat geval niet langer en breng een bezoekje aan onze Mister Big winkel in Veldhoven! U kunt er de leukste grote maten herenkleding terugvinden en passen zodat u steeds zeker bent van kledingstukken die perfect aan al uw verwachtingen zullen weten te voldoen!

 

Webshop actie: 5% korting voor terugkerende klanten

In onze webwinkel van Mister Big krijgen terugkerende klanten altijd automatisch 5% op al hun aankopen. Mister Big werkt niet met ingewikkelde spaarprogramma's. Maar u krijgt als terugkerende klant altijd 5% korting op onze toch voordelige prijzen. Dit is de service van Mister Big!

 

Outlet Winkel

Voortaan hebben we ook naast de winkel een apart deel ingericht als permanente Outlet. In de Outlet Winkel verkopen we zeer voordelig overgebleven kledingstukken van niet gecontinueerde collecties en ook enkele unieke items. Omdat er per collectie nog maar enkele maten of enkele items beschikbaar zijn kunnen wij deze niet verkopen via de Webshop en/of de Winkel.Wij bieden deze nu per 2 stuks uit dezelfde categorie aan tegen zwaar gereduceerde prijzen. Zodoende maken we ook weer plaats in ons magazijn voor nieuwe collecties.

 

Winkel actie: Gratis T-shirt(s) per besteding van €125*

In onze winkel in Veldhoven in Nederland, krijgt u per besteding van €125 een gratis T-shirt in uw maat ter waarde van minimaal €13. Er wordt geen limiet vastgesteld. Dus hoe meer u aankoopt in onze winkel, hoe meer gratis T-shirts u in uw maat mee naar huis kunt nemen. Dit is de service van Mister Big winkel!

*= niet geldig samen met andere kortingen.