Verzenden & retourneren

 

Gratis verzenden en retourneren
Gratis verzenden vanaf € 35 via de Bpost. Als u voor 15.00 uur besteld versturen wij nog dezelfde dag uw bestelling (let op, alleen op werkdagen). De bestelling wordt in de meeste gevallen binnen twee en maximaal drie werkdagen bij u bezorgd. Zodra wij uw bestelling versturen, ontvangt u per e-mail de track- en trace-code. Kijk hier en vul de track- and trace-code in en volg uw pakket. Kunt u uw bestelling niet terugvinden? Bel ons dan via 0031-6-24765396

Bpost bezorgt pakketten van maandag t/m vrijdag bij u thuis, op een afhaallokatie of in een kluisje. Zodra uw pakket bij het gekozen afleverpunt of kluisje is aangekomen, krijgt u een e-mail van Kiala. Vanaf dat moment kunt u uw pakket afhalen. Uw pakket blijft 14 dagen beschikbaar op het betreffende Kiala-punt. Na 14 dagen wordt het pakket weer naar ons teruggestuurd.

Minimale bestelbedrag
Het minimale bestelbedrag is € 30 per keer.

 

Bestelling annuleren
U kunt uw bestelling binnen 48 uur annuleren. Dit kan alleen als we uw bestelling nog niet hebben verstuurd. Neem contact op met onze klantenservice via 0031-6-24765396. We vragen naar het ordernummer.

 

Landen
Wij nemen alleen bestellingen aan die in België, Luxemburg en Frankrijk worden bezorgd.

 

Transportverzekering
Alle zendingen worden door Mister Big verzekerd. Als u voor het openen van uw pakket schade constateert aan de verpakking, neem dan contact op met onze klantenservice.
Ongebruikte beschadigde artikelen worden kosteloos door Mister Big vervangen.

 

Retourneren
Wanneer u niet tevreden bent over uw aankoop of u wilt uw aankoop ruilen, dan kunt u binnen 14 dagen uw aankoop gratis retourneren. Na ontvangst krijgt u dan uw aankoopbedrag terug of ruilen wij uw aankoop kosteloos om. Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen, gerekend vanaf de dag van bezorging. Na het verstrijken van de zichttermijn van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Dit geldt niet voor de goederen die inmiddels op de door Mister Big aangegeven wijze, ongebruikt, onbeschadigd, zijn teruggezonden.

Wanneer u een artikel wilt retourneren dan dient u het (indien mogelijk) in de originele verpakking te verzenden, en de instructies op het retourformulier te volgen.

Gratis retourneren via UPS 
U kunt het artikel gratis aanbieden bij uw lokale UPS Acces Point.

Voegt u alstublieft de retourinstructies op van ons retourformulier die bij uw bestelling is gevoegd. Bij het retourformulier vindt u ook de gratis UPS retoursticker met het retouradres die u op uw retourzending kunt plakken. Wanneer u uw retourformulier kwijt bent bent geraakt, kunt u het hieronder downloaden: www.pdf.misterbig.be Bij ontvangst van het artikel zal het aankoopbedrag binnen 2 a 3 werkdagen worden teruggestort. Let op: Wanneer u uw artikel wilt retourneren, dan zijn de verzendkosten voor uw rekening.

STICHTING WEBSHOP KEURMERK
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.